Produk

  • UL90℃ PVC Stabilizers for insulated wire single core wire electrical wire copper conductor network cable

    UL90 ℃ Stabilizer PVC pikeun kawat terisolasi kawat inti kawat listrik kabel jaringan konduktor tambaga jaringan

    Aimsea parantos ngembangkeun, manufaktur sareng pamasaran padet, kinerja tinggi Kalsium Séng (CaZn) penstabil anu dirancang pikeun nyayogikeun duanana sarat anu nungtut aplikasi sheathing high-end sareng insulasi pikeun industri kabel. CaZn mangrupikeun rupa-rupa penstabil pengolahan hemat biaya anu ningkatkeun kinerja sanyawa kabel PVC parantos réngsé, nyayogikeun stabilitas panas anu hadé sareng sipat listrik, stabilitas warna sareng warna awal, cocog pikeun lampu sareng kalsium beurat hideung, kawat bodas sareng kabel, alus teuing stabilitas termal, cocog pikeun jaket kabel kakuatan.
  • UL80℃ PVC Stabilizers flexible PVC wire Structured cabling coaxial fiver twisted wire

    UL80 ℃ PVC Stabilizers kawat PVC fléksibel Kabel kabel coaxial fiver kabentuk twisted wire

    Pangajeg PVC urang seueur dianggo pikeun kabel pasangan Twisted sering dianggo pikeun komunikasi telepon sareng jaringan Ethernet anu paling modéren. Mangrupikeun salah sahiji jinis kabel anu dua konduktor dina sirkuit tunggal dipulas babarengan. Sapasang kawat ngawangun sirkuit anu tiasa ngalirkeun data. Sareng pasangan dipintal babarengan pikeun masihan panangtayungan ngalawan crosstalk, sora anu dihasilkeun ku pasangan anu padeukeut. Kabel koaksial, atanapi kabel koaksial, didesain pikeun ngirimkeun sinyal frékuénsi luhur. Kauntungannana nyaéta Kongo beureum pikeun kawat poék sareng kabel, cocog pikeun rumus kalsium lampu, cocog pikeun jaket kabel bubuk sareng stabilitas termal anu hadé.
  • UL105℃ PVC stabilizer for wire ground installation telecommunication cables

    UL105 ℃ Penstabil PVC pikeun kabel télékomunikasi pamasangan ground wire

    Sistem Stabilizer ngagaduhan pangaruh anu signifikan kana kinerja sareng umur kahirupan kabel PVC. Éta ngamungkinkeun ngadamel épisién kabel sareng kabel, kabel darat, kabel instalasi, kabel télékomunikasi sareng masihan atribut khusus kana produk réngsé-kalebet stabilitas panas anu saé sareng sipat listrik, warna awal sareng stabilitas warna, cocog pikeun lampu sareng kalsium beurat hideung, kawat bodas sareng kabel, stabilitas termal anu hadé, cocog pikeun jaket kabel listrik.
  • Calcium Zinc Stabilizer for 5G cables Telecommunication lines electrical wiring cables

    Kalsium Séng Stabiliser pikeun kabel 5G Telekomunikasi garis kabel listrik

    PVC sering dianggo pikeun jack kabel kabel listrik 5G kusabab sipat insulasi listrik anu hadé sareng konstanta diéléktrik. PVC ilahar dianggo dina kabel voltase rendah (dugi ka 10 KV), jalur telekomunikasi, sareng kabel listrik. Sistem penstabil gaduh pangaruh anu signifikan kana kinerja sareng umur kahirupan kabel PVC. Éta sacara efektif tiasa ngadamel kabel sareng kabel, sareng mikeun produk khusus pasipatan khusus-kalebet stabilitas termal anu saé sareng sipat listrik, warna awal sareng stabilitas warna, sipat mékanis anu saé, dispersi penstabil. Ca / Zn stabilizer sok ditambih kana kawat & kabel insulasi sareng sanyawa jaket pikeun ningkatkeun kalenturan sareng ngirangan kagoréngan. Pentingna stabilizer anu digunakeun ngagaduhan kasaluyuan anu luhur sareng PVC, volatilitas anu handap, sipat sepuh anu saé, sareng bébas éléktrolit. Saluareun sarat ieu, palastik dipilih ku sarat tina produk réngsé dina émutan. 
  • PVC stabilizer raw material for spray garden hose soft pipe PVC plastic pipes

    Bahan baku penstabil PVC pikeun selang taman pipa lemes pipa plastik pipa plastik

    Plastikisasi anu dilebetkeun dina matrix PVC ningkatkeun kalenturanana pikeun ampir unggal tingkat anu dipikahoyong sareng sacara signifikan manjangan ruang lingkup aplikasi pikeun PVC anu di-plastik. Utamana dianggo pikeun tabung (tuangeun, médis), Selang (tekanan, kebon, pompa), gasket, panto ayun sareng kétang. The Stabilizers gaduh stabilitas panas tinggi, bau kirang, kualitas hawa jero rohangan anu saé, kasaluyuan anu saé sareng palastik.
  • Toxic free stabilizers for clear PVC sheets screen printing soft PVC packing

    Penstabil bébas beracun pikeun layar lambar PVC anu jelas percetakan bungkus PVC lemes

    Di sagigireun pilem kaku PVC, ogé aya verity ageung tina aplikasi pikeun pilem PVC fléksibel dumasar CaZn Stabilizer. Pasar didominasi ku pilem-pilem palastik, sanaos pilem pilem fléksibel anu teu nganggo plastik langkung asup kana pasaran. Pilem fléksibel ieu seueur dianggo dina pilem laminasi, pilem pembungkus jandela, pilem perekat diri, pilem iklan, pilem ngaleutikan, pilem bungkus mobil, pilem cetak, pilem tanda lalu lintas, pilem alat-alat cocooan, pilem médis, baju méja sareng sajabana pamrosésan anu saé, stabilitas panas tinggi, piring handap sipat, bau handap, printability alus teuing.
  • AIMSTA-6891

    AIMSTA-6891

    Salami mangtaun-taun, produk transparan PVC parantos dibagi kana kaku sareng fleksibel, anu parantos dianggo dina aplikasi anu sanés. Numutkeun diskusi ayeuna ngeunaan panangtayungan lingkungan sareng kelestarian, bagéan pasar ka hareup bakal nyanghareupan tantangan konci. Produk anu ngandung timah, alternatif pikeun solusi gratis tina timah bakal janten langkung kritis. Dina hubungan ieu, perlu diperhatoskeun kana peraturan hukum anu béda, sapertos farmakopoeia, persetujuan kontak kadaharan, peraturan kejutan udara di jero rohangan atanapi standar cocooan. Baheula, timah, timah sareng barium mangrupikeun aplikasi utama dina seueur aplikasi, tapi ku Uni Éropa ngan ukur nganggo séng kalsium sareng séng barium, daérah sanés di dunya lalaunan nuturkeun pangwangunan ieu sareng beuki milih solusi ieu.
  • One pack heat Stabilizers for plastic sheets rigid roll & wrapping film PVC mats

    Hiji bungkus panas Stabilizers pikeun lambar plastik gulung kaku & bungkus pilem Mats pilem

    Pilem kaku PVC utamina dianggo pikeun ngarangkep produk farmasi anu saé pikeun pakét tablet, kapsul, suntikan, jarum suntik sareng sajumlah aksésoris médis anu sanés. Sareng ogé, dianggo pikeun cocooan, gadget, cicing, kosmétik, alat, barang tuangeun, hiasan, bahan konstruksi sareng sababaraha industri pikeun tujuan pengepakan. Pilem ieu utamina ngahasilkeun ti Ca / Zn PVC Stabilizers sabab ngagaduhan daya tahan anu awét, tahan tarik anu luhur, buktina Uap, résistansi cimata, henteu aya logam beurat anu ngabahayakeun, henteu aya épolol, bebas corétan Ogé, pakét fléksibel nyababkeun tren ngarangkep sabab henteu ngan ukur méré panyalindungan kana produk tapi ogé nawiskeun genah ka konsumén sasarengan mangaruhan lingkunganana.
  • PVC Calcium Zinc Stabilizer for extrusion plastic PVC profile window door roofing

    PVC Calcium Séng Stabilizer pikeun palastik extrusion palastik panto profil panto atap

    PVC Stabilizer / heat stabilizers mangrupikeun salah sahiji solusi anu paling saé pikeun jandéla PVC modérn sareng fungsional, panto, panto teras, panto ngageser, jandéla toko, pager lawang sareng tembok partisi dumasar kana sistem propil. Warna awal sareng tahan cuaca tina profil jandela bodas mangrupikeun syarat konci pikeun profil, nepi ka tujuan ieu, kami parantos ngembangkeun stabilisator hiji-pak anu sipatna statis sareng dinamis anu hadé, sareng ngagaduhan syarat pikeun tahan UV. Dibandingkeun sareng sistem Pb tradisional, penstabil CaZn gaduh ingetan warna anu sami atanapi hadé, kakuatan pangaruh atanapi stabilitas dimensi, bahkan nalika kakeunaan parobihan suhu anu kuat, atanapi dina cuaca anu baseuh sareng garing sareng siklus radiasi surya profil jandela PVC stabil dina cara kieu tiasa ngajaga sipat mékanis.
  • PVC Stabilizer for Waterproof tile Roofing tile Plastic roofing PVC Corrugated Sheet PVC resin Plastic Sheet

    PVC Stabilizer pikeun Genténg Waterproof tile Roofing Genténg Plastik roofing PVC Lambaran Bergelombang PVC résin Lambaran Plastik

    Kalsium Séng Stabiliser / penstabil panas nawiskeun sistem atap PVC anu henteu toksik parantos nyaksian kamekaran anu saé dina taun-taun ayeuna kusabab sababaraha ciri anu menonjol, khususna, umur panjang, daya tahan dina cuaca anu parah sareng suhu anu parah, biaya siklus kahirupan anu handap, épisiénsi énergi, panas Réfléksi surya, résistansi seuneu, résistansi kimia sareng gajih diantara manpaat anu sanés. Ogé, penstabil PVC nawiskeun efisiensi énergi, cocog pikeun produksi lambar, stabilitas termal anu saé, stabilitas termal anu panjang.
  • High quality PVC Stabilizers for rail fence PVC shutters Garden fencing Picket fence horse rail fence

    Stabilizer PVC kualitas luhur pikeun pager rel PVC jepret Taman Anggar Pager Pager Kuda Rail Pager

    Anggar PVC mangrupikeun pilihan anu pikaresepeun sareng fungsional pikeun paddock, tegalan stabil atanapi berkuda. Pager rel vinil, sering disebut pager rel pamisah, mangrupikeun solusi pager ékonomi anu saé pikeun sadaya jinis proyék. Dibandingkeun sareng sistem Pb tradisional. Aimsea nawiskeun rangkeian éksténsif pikeun sagala jinis pager. Aimsea CaZn stabilizers gaduh ingetan warna anu langkung saé, kakuatan pangaruh atanapi stabilitas dimensi pikeun ngahasilkeun pagar PVC. Komo nalika kakeunaan parobihan suhu anu kuat, atanapi dina cuaca anu baseuh atanapi garing sareng siklus radiasi surya pager PVC janten stabil kalayan cara ieu tiasa ngajaga sipat mékanisna.
  • Best PVC stabilizer for thermal insulation Colored window frame profile door corners co-extrusion color

    Pangajeg PVC pangsaéna pikeun insulasi termal Berwarna jandela pigura profil panto juru warna ko-ékstrusi

    Vinyl fléksibel mangrupikeun insulator termal anu kuat pisan nalika dianggo salaku partisi atanapi panto. Éta tiasa ngahasilkeun hémat énergi termal tinggi di gedong anjeun, gudang atanapi bengkel. Gampang dianggo sareng dipasang, partisi vinil bakal ngeureunkeun bursa panas, sahingga ngahémat biaya sareng ningkatkeun kanyamanan tanaga. Panstabil Kalsium Séng kami bakal nampi sadayana sarat insulasi termal ieu anu henteu-toksik sareng ramah lingkungan. Pangajeg ngagaduhan stabilitas cuaca anu saé, ngawarnaan awal anu saé, plat handap, kisaran pengolahan anu lega.
123 Teras> >> Halaman 1/3