hiji pak penstabil pikeun kawat & kabel

  • UL90℃ PVC Stabilizers for insulated wire single core wire electrical wire copper conductor network cable

    UL90 ℃ Stabilizer PVC pikeun kawat terisolasi kawat inti kawat listrik kabel jaringan konduktor tambaga jaringan

    Aimsea parantos ngembangkeun, manufaktur sareng pamasaran padet, kinerja tinggi Kalsium Séng (CaZn) penstabil anu dirancang pikeun nyayogikeun duanana sarat anu nungtut aplikasi sheathing high-end sareng insulasi pikeun industri kabel. CaZn mangrupikeun rupa-rupa penstabil pengolahan hemat biaya anu ningkatkeun kinerja sanyawa kabel PVC parantos réngsé, nyayogikeun stabilitas panas anu hadé sareng sipat listrik, stabilitas warna sareng warna awal, cocog pikeun lampu sareng kalsium beurat hideung, kawat bodas sareng kabel, alus teuing stabilitas termal, cocog pikeun jaket kabel kakuatan.
  • UL80℃ PVC Stabilizers flexible PVC wire Structured cabling coaxial fiver twisted wire

    UL80 ℃ PVC Stabilizers kawat PVC fléksibel Kabel kabel coaxial fiver kabentuk twisted wire

    Pangajeg PVC urang seueur dianggo pikeun kabel pasangan Twisted sering dianggo pikeun komunikasi telepon sareng jaringan Ethernet anu paling modéren. Mangrupikeun salah sahiji jinis kabel anu dua konduktor dina sirkuit tunggal dipulas babarengan. Sapasang kawat ngawangun sirkuit anu tiasa ngalirkeun data. Sareng pasangan dipintal babarengan pikeun masihan panangtayungan ngalawan crosstalk, sora anu dihasilkeun ku pasangan anu padeukeut. Kabel koaksial, atanapi kabel koaksial, didesain pikeun ngirimkeun sinyal frékuénsi luhur. Kauntungannana nyaéta Kongo beureum pikeun kawat poék sareng kabel, cocog pikeun rumus kalsium lampu, cocog pikeun jaket kabel bubuk sareng stabilitas termal anu hadé.
  • UL105℃ PVC stabilizer for wire ground installation telecommunication cables

    UL105 ℃ Penstabil PVC pikeun kabel télékomunikasi pamasangan ground wire

    Sistem Stabilizer ngagaduhan pangaruh anu signifikan kana kinerja sareng umur kahirupan kabel PVC. Éta ngamungkinkeun ngadamel épisién kabel sareng kabel, kabel darat, kabel instalasi, kabel télékomunikasi sareng masihan atribut khusus kana produk réngsé-kalebet stabilitas panas anu saé sareng sipat listrik, warna awal sareng stabilitas warna, cocog pikeun lampu sareng kalsium beurat hideung, kawat bodas sareng kabel, stabilitas termal anu hadé, cocog pikeun jaket kabel listrik.
  • Calcium Zinc Stabilizer for 5G cables Telecommunication lines electrical wiring cables

    Kalsium Séng Stabiliser pikeun kabel 5G Telekomunikasi garis kabel listrik

    PVC sering dianggo pikeun jack kabel kabel listrik 5G kusabab sipat insulasi listrik anu hadé sareng konstanta diéléktrik. PVC ilahar dianggo dina kabel voltase rendah (dugi ka 10 KV), jalur telekomunikasi, sareng kabel listrik. Sistem penstabil gaduh pangaruh anu signifikan kana kinerja sareng umur kahirupan kabel PVC. Éta sacara efektif tiasa ngadamel kabel sareng kabel, sareng mikeun produk khusus pasipatan khusus-kalebet stabilitas termal anu saé sareng sipat listrik, warna awal sareng stabilitas warna, sipat mékanis anu saé, dispersi penstabil. Ca / Zn stabilizer sok ditambih kana kawat & kabel insulasi sareng sanyawa jaket pikeun ningkatkeun kalenturan sareng ngirangan kagoréngan. Pentingna stabilizer anu digunakeun ngagaduhan kasaluyuan anu luhur sareng PVC, volatilitas anu handap, sipat sepuh anu saé, sareng bébas éléktrolit. Saluareun sarat ieu, palastik dipilih ku sarat tina produk réngsé dina émutan.