hiji pak penstabil pikeun transparan

  • PVC stabilizer raw material for spray garden hose soft pipe PVC plastic pipes

    Bahan baku penstabil PVC pikeun selang taman pipa lemes pipa plastik pipa plastik

    Plastikisasi anu dilebetkeun dina matrix PVC ningkatkeun kalenturanana pikeun ampir unggal tingkat anu dipikahoyong sareng sacara signifikan manjangan ruang lingkup aplikasi pikeun PVC anu di-plastik. Utamana dianggo pikeun tabung (tuangeun, médis), Selang (tekanan, kebon, pompa), gasket, panto ayun sareng kétang. The Stabilizers gaduh stabilitas panas tinggi, bau kirang, kualitas hawa jero rohangan anu saé, kasaluyuan anu saé sareng palastik.
  • Toxic free stabilizers for clear PVC sheets screen printing soft PVC packing

    Penstabil bébas beracun pikeun layar lambar PVC anu jelas percetakan bungkus PVC lemes

    Di sagigireun pilem kaku PVC, ogé aya verity ageung tina aplikasi pikeun pilem PVC fléksibel dumasar CaZn Stabilizer. Pasar didominasi ku pilem-pilem palastik, sanaos pilem pilem fléksibel anu teu nganggo plastik langkung asup kana pasaran. Pilem fléksibel ieu seueur dianggo dina pilem laminasi, pilem pembungkus jandela, pilem perekat diri, pilem iklan, pilem ngaleutikan, pilem bungkus mobil, pilem cetak, pilem tanda lalu lintas, pilem alat-alat cocooan, pilem médis, baju méja sareng sajabana pamrosésan anu saé, stabilitas panas tinggi, piring handap sipat, bau handap, printability alus teuing.
  • AIMSTA-6891

    AIMSTA-6891

    Salami mangtaun-taun, produk transparan PVC parantos dibagi kana kaku sareng fleksibel, anu parantos dianggo dina aplikasi anu sanés. Numutkeun diskusi ayeuna ngeunaan panangtayungan lingkungan sareng kelestarian, bagéan pasar ka hareup bakal nyanghareupan tantangan konci. Produk anu ngandung timah, alternatif pikeun solusi gratis tina timah bakal janten langkung kritis. Dina hubungan ieu, perlu diperhatoskeun kana peraturan hukum anu béda, sapertos farmakopoeia, persetujuan kontak kadaharan, peraturan kejutan udara di jero rohangan atanapi standar cocooan. Baheula, timah, timah sareng barium mangrupikeun aplikasi utama dina seueur aplikasi, tapi ku Uni Éropa ngan ukur nganggo séng kalsium sareng séng barium, daérah sanés di dunya lalaunan nuturkeun pangwangunan ieu sareng beuki milih solusi ieu.
  • One pack heat Stabilizers for plastic sheets rigid roll & wrapping film PVC mats

    Hiji bungkus panas Stabilizers pikeun lambar plastik gulung kaku & bungkus pilem Mats pilem

    Pilem kaku PVC utamina dianggo pikeun ngarangkep produk farmasi anu saé pikeun pakét tablet, kapsul, suntikan, jarum suntik sareng sajumlah aksésoris médis anu sanés. Sareng ogé, dianggo pikeun cocooan, gadget, cicing, kosmétik, alat, barang tuangeun, hiasan, bahan konstruksi sareng sababaraha industri pikeun tujuan pengepakan. Pilem ieu utamina ngahasilkeun ti Ca / Zn PVC Stabilizers sabab ngagaduhan daya tahan anu awét, tahan tarik anu luhur, buktina Uap, résistansi cimata, henteu aya logam beurat anu ngabahayakeun, henteu aya épolol, bebas corétan Ogé, pakét fléksibel nyababkeun tren ngarangkep sabab henteu ngan ukur méré panyalindungan kana produk tapi ogé nawiskeun genah ka konsumén sasarengan mangaruhan lingkunganana.