hiji pak penstabil pikeun profil

  • PVC Calcium Zinc Stabilizer for extrusion plastic PVC profile window door roofing

    PVC Calcium Séng Stabilizer pikeun palastik extrusion palastik panto profil panto atap

    PVC Stabilizer / heat stabilizers mangrupikeun salah sahiji solusi anu paling saé pikeun jandéla PVC modérn sareng fungsional, panto, panto teras, panto ngageser, jandéla toko, pager lawang sareng tembok partisi dumasar kana sistem propil. Warna awal sareng tahan cuaca tina profil jandela bodas mangrupikeun syarat konci pikeun profil, nepi ka tujuan ieu, kami parantos ngembangkeun stabilisator hiji-pak anu sipatna statis sareng dinamis anu hadé, sareng ngagaduhan syarat pikeun tahan UV. Dibandingkeun sareng sistem Pb tradisional, penstabil CaZn gaduh ingetan warna anu sami atanapi hadé, kakuatan pangaruh atanapi stabilitas dimensi, bahkan nalika kakeunaan parobihan suhu anu kuat, atanapi dina cuaca anu baseuh sareng garing sareng siklus radiasi surya profil jandela PVC stabil dina cara kieu tiasa ngajaga sipat mékanis.
  • PVC Stabilizer for Waterproof tile Roofing tile Plastic roofing PVC Corrugated Sheet PVC resin Plastic Sheet

    PVC Stabilizer pikeun Genténg Waterproof tile Roofing Genténg Plastik roofing PVC Lambaran Bergelombang PVC résin Lambaran Plastik

    Kalsium Séng Stabiliser / penstabil panas nawiskeun sistem atap PVC anu henteu toksik parantos nyaksian kamekaran anu saé dina taun-taun ayeuna kusabab sababaraha ciri anu menonjol, khususna, umur panjang, daya tahan dina cuaca anu parah sareng suhu anu parah, biaya siklus kahirupan anu handap, épisiénsi énergi, panas Réfléksi surya, résistansi seuneu, résistansi kimia sareng gajih diantara manpaat anu sanés. Ogé, penstabil PVC nawiskeun efisiensi énergi, cocog pikeun produksi lambar, stabilitas termal anu saé, stabilitas termal anu panjang.
  • High quality PVC Stabilizers for rail fence PVC shutters Garden fencing Picket fence horse rail fence

    Stabilizer PVC kualitas luhur pikeun pager rel PVC jepret Taman Anggar Pager Pager Kuda Rail Pager

    Anggar PVC mangrupikeun pilihan anu pikaresepeun sareng fungsional pikeun paddock, tegalan stabil atanapi berkuda. Pager rel vinil, sering disebut pager rel pamisah, mangrupikeun solusi pager ékonomi anu saé pikeun sadaya jinis proyék. Dibandingkeun sareng sistem Pb tradisional. Aimsea nawiskeun rangkeian éksténsif pikeun sagala jinis pager. Aimsea CaZn stabilizers gaduh ingetan warna anu langkung saé, kakuatan pangaruh atanapi stabilitas dimensi pikeun ngahasilkeun pagar PVC. Komo nalika kakeunaan parobihan suhu anu kuat, atanapi dina cuaca anu baseuh atanapi garing sareng siklus radiasi surya pager PVC janten stabil kalayan cara ieu tiasa ngajaga sipat mékanisna.
  • Best PVC stabilizer for thermal insulation Colored window frame profile door corners co-extrusion color

    Pangajeg PVC pangsaéna pikeun insulasi termal Berwarna jandela pigura profil panto juru warna ko-ékstrusi

    Vinyl fléksibel mangrupikeun insulator termal anu kuat pisan nalika dianggo salaku partisi atanapi panto. Éta tiasa ngahasilkeun hémat énergi termal tinggi di gedong anjeun, gudang atanapi bengkel. Gampang dianggo sareng dipasang, partisi vinil bakal ngeureunkeun bursa panas, sahingga ngahémat biaya sareng ningkatkeun kanyamanan tanaga. Panstabil Kalsium Séng kami bakal nampi sadayana sarat insulasi termal ieu anu henteu-toksik sareng ramah lingkungan. Pangajeg ngagaduhan stabilitas cuaca anu saé, ngawarnaan awal anu saé, plat handap, kisaran pengolahan anu lega.