hiji pak penstabil kanggo pipa & alat kelengkapan

  • Calcium Zinc PVC heat stabilizer for extruded pipes conduits pipes & PVC piping system

    Kalsium Séng pérpér panas pompa panas pikeun extruded pipa conduits pipa & sistem pipa PVC

    Pipa extruded PVC sareng bagian suntikan peryogi produk kalayan kinerja téknis anu hadé, sarat ékonomi sareng ékologis anu paling ketat. Sistem pipa PVC kalebet rupa-rupa ukuran, bentuk sareng warna, sareng aditif khusus sareng téknik manufaktur tiasa kéngingkeun produk anu pangsaéna. Lumaku pikeun rupa-rupa sistem pipa PVC: pipa suplai cai, aditif pipa limbah sacara efektif tiasa ngadamel pipa sareng perlengkapan kualitas luhur, sareng masihan ciri khusus pikeun produk beres sapertos stabilitas mékanik anu tinggi sareng umur panjang. Pipa sareng pipa PVC mangrupikeun prasarana dunya modéren. Pamakéan global sabab ciri anu nguntungkeun, kalebet kakuatan sareng daya tahan, gampang dipasang sareng dirawat, tahan korosi, didaur ulang, perméabilitas anu lemah pisan, sareng daya tahan kimia anu luhur sareng biaya anu saé.
  • PVC Stabilizers for casing & plumbing electrical conduit underground threaded pipe

    PVC Stabilizers pikeun casing & plumbing saluran listrik pipa benang bawah tanah

    Pangajeg pvc ngahasilkeun pipa benang pvc anu seueur dianggo dina konstruksi sipil, sistem pasokan cai jero rohangan industri, sistem pipa pasokan cai pakotaan, akuakultur laut, daérah padumukan, daérah pepelakan sistem pasokan cai anu dikubur, tutuwuhan panguburan cai, kebon, irigasi, rékayasa pangeboran sareng séktor batur. Pamakéan global sabab ciri anu nguntungkeun, kalebet kakuatan sareng daya tahan, gampang dipasang sareng dirawat, tahan korosi, mobilitas rendah, sipat mékanis anu saé, didaur ulang, perméabilitas anu lemah pisan, sareng daya tahan kimia anu luhur sareng biaya anu hadé.
  • Heat Stabilizer for PVC and UPVC fittings drainage pipe water supply pipe PVC tube

    Panas Stabilizer pikeun pipa PVC sareng UPVC solokan pipa cai saluran pipa pipa pipa PVC

    Kalsium Séng panas Stabilizer mangrupikeun sipat unik tina pipa sareng perlengkapan pvc. Éta tiasa ditingkatkeun ku ditambihan bahan tambahan khusus, pikeun nyiptakeun bahan-bahan anu kuat nanging sapertos pipa sapertos modifikasi PVC, solokan multilayer sareng pipa drainase anu tahan, sareng tahan cuaca, di luhur pipa saluran pembuangan. Bahan aditif ieu, ogé stabilisér panas sareng pelumas anu ékstrusi tina pipa, ditambihan kana bahan baku PVC dina campuran gancang-gancang khusus kanggo ngahasilkeun campuran garing anu dirumuskeun khusus pikeun prosés ékstrusi pipa. CaZn Stabilizers ogé méréskeun masalah low plate, kinerja olahan anu hadé sareng kinerja biaya anu saé.
  • PVC Stabilizer for Irrigation pipe water supply pipe PVC UPVC Plastic Pipe Drainage Pipe

    PVC Stabilizer pikeun pipa Irigasi pipa suplai cai pipa pipa plastik UPVC Plastik Pipa Saluran

    Kalsium Séng PVC Stabilizer kami nawiskeun pipa extruded PVC sareng bagian suntikan peryogi produk kalayan performa téknis anu hadé, sarat ékonomi sareng ékologis anu paling ketat. Sistem pipa PVC kalebet rupa-rupa ukuran, bentuk sareng warna, sareng aditif khusus sareng téknik manufaktur tiasa kéngingkeun produk anu pangsaéna. Lumaku pikeun rupa-rupa sistem pipa PVC: pipa suplai cai, pipa saluran pembuangan, pipa irigasi, saluran saluran sareng saluran kabel aditif sacara épéktip tiasa ngadamel pipa sareng perlengkapan kualitas luhur, sareng masihan ciri khusus pikeun produk réngsé. Pangajeg ngagaduhan stabilitas panas anu hadé, fluiditas anu saé, pelat handap sareng permukaan anu saé.