hiji pak penstabil kanggo aplikasi médis

  • Good plasticizing PVC stabilizers for safety goggles medical device grass cutter

    Stabiliser palastik PVC anu saé pikeun kacamata kaamanan alat pemotong jukut médis

    Penstabil panas kalsium / Séng komposit anu digunakeun dina penemuan ayeuna gaduh efisiensi stabilisasi termal anu langkung luhur, tiasa nyerep sakaligus dina HCL yén iradiasi sinar-gamma ngahasilkeun dégradasi bahan PVC, pameungpeuk xanthochromia tiasa ningkatkeun dégradasi oksidatif anu disababkeun dina tukang nyinaran bahan PVC.
  • Non-toxic stabilizers medical equipment transparent tube injector

    Panyokong non-toksik alat médis suntik tabung transparan

    Kalsium Séng (CaZn) Stabilizer PVC sanés toksik anu dianggo dina ratusan produk médis sareng alat anu langkung seueur aplikasi anu teras-terasan dimekarkeun. Dijieunna tina PVC tiasa dirumuskeun ku transparansi anu hadé pikeun ngamungkinkeun pikeun ngawaskeun kontinyu aliran cairan. Henteu ngan ukur PVC nawiskeun kalenturan pikeun aplikasi tapi ogé pikeun kakuatan, standar kaséhatan, daya tahan komo dina kaayaan kaayaan sareng kaayaan. Di sisi anu sanésna, penstabil pvc ngagaduhan peran ageung dina ngandung ningkatna biaya perawatan kasihatan.