hiji pak penstabil pikeun foaming

  • Polyvinyl Chloride Stabilizer for shoes & slipper sole PVC foam raw material

    Polyvinyl Chloride Stabilizer pikeun sapatu & solokan bahan baku busa PVC

    PVC, Polyvinyl Chloride mangrupikeun polimér palastik anu seueur didamel tina CaZn Stabilizers salaku bahan baku. Sareng dianggo dina hal ti dampal suku pikeun pakean ringan anu nyaman, busa PVC, cadar sareng profil anu dibaju. Soles PVC utami dilakukeun ku prosés suntikan langsung tapi ogé dijantenkeun salaku papan busa PVC anu kalénder sareng diteukteuk. Éta ngagaduhan résiko flexing sareng abrasi anu hadé kalayan béaya rendah. Seungit amis anu tangtu ogé ciri PVC. Aya ogé jinis suntikan busa busa semi-kaku PVC kalayan stabilitas anu saé, henteu konéng dina ngolah, sél anu hadé, panyaluyuan busa anu alus pisan sareng pelinciran, tahan panas anu luhur, ngawarnaan awal anu saé, sareng tahan cuaca anu saé.
  • Constriction foam bord wall oak PVC stabilizer WPC PVC furniture Skirting bord

    Tembok busa bord sesah ek PVC penstabil WPC PVC jati Skirting bord

    Éta kritéria kritis yén désainer & arsiték resep kana foamed PVC. Atas kaunggulan PVC foamboards ieu ngagaduhan seueur aplikasi desain interior sapertos lomari dapur, meja sakola, counter counter, panel showroom, panel témbok, konter penerimaan, headhead, ubin langit-langit, kamar mandi, bilik, sareng aplikasi anu ayeuna nuju ditepung. PVC Stabilizers salaku bahan baku sareng solusi. Papan busa PVC tiasa dirobih sareng berkelanjutan, anu ngagaduhan hartos alit tapi penting pisan pikeun mayungan lingkungan global sareng sumber daya ékologis alami.