hiji pak penstabil pikeun lantai

  • Calcium Zinc one pack Stabilizers for Luxury vinyl tiles WPC SPC HOM flooring realistic and color floorin

    Kalsium Séng hiji bungkus Stabilizer pikeun méwah vinil ubin WPC SPC HOM flooring realistis sareng warna floorin

    SPC Flooring mangrupikeun paningkatan sareng paningkatan ubin méwah biasa, eusi utama SPC nyaéta bubuk batu kapur ramah alami, Polyvinyl Chloride (PVC Resign) sareng Stabilizers anu digabungkeun ku jatah anu tangtu pikeun nyayogikeun bahan komposit anu stabil pisan. Sareng ogé, lantai SPC didamel tina lapisan UV, kertas hiasan, papan inti SPC sareng pilihan pikeun EVA atanapi XPE sareng CORK. Kalsium Séng Stabilizer nawiskeun ngawarnaan awal anu saé, produksi lambar anu cocog, stabilitas termal, cocog pikeun lantai plastik batu pikeun generasi anyar panutup lantai.
  • Eco-friendly stabilizer for Flooring Vinyl PVC ceilings LVT tile sheets and walls

    Stabiliser ramah lingkungan pikeun Flooring Vinyl PVC langit-langit LVT kotak témbok sareng témbok

    Widang aplikasi pikeun Lantai PVC, témbok, ubin LVT, langit-langit, batesan tepi ka hareup digedékeun ku padamelna sanés ngan ukur kompak tapi ogé struktur anu dibuakeun kalayan sababaraha kapadetan busa sapertos lambaran foamed, cadar foamed gratis, lambar ko-extruded jsb lantai PVC. gaduh panyalindungan lingkungan, instalasi saderhana, Kinerja kabersihan, stabilitas dimensi, tahan noda, résistansi pakean super, émisi rendah sareng bau handap. Salaku tambahan, garis warna réalistis sareng éndah, kelirna beunghar sareng anca, sareng teu aya bedana warna, tahan cahaya, teu aya radiasi, panggunaan jangka panjang henteu luntur, léngkah-léngkah ngolah anu béda sareng ningkatkeun citak, kinerja laminasi sareng didaur ulang .
  • Eco-friendly non-toxic Stabilizers for calcium zinc anti-static resistant homogeneous PVC

    Stabilizers non-toksik ramah lingkungan pikeun kalsium séng anti-statik tahan homogen PVC

    Ngagunakeun PVC stabilizer Homogenous PVC flooring mangrupikeun solusi anu tangguh sareng awét awét pikeun daérah lalu lintas anu beurat sareng beurat pisan. Éta tiasa éléktrokonduktif sareng non-éléktrokonduktif. Lantai éléktrokonduktif dianggo di kamar bedah rumah sakit, sedengkeun anu henteu konduktif di kamar sinar-RTG. Alat médis atanapi mesin médis nyalira paménta jinis lantai anu saluyu sareng ciri anu diperyogikeun. Kalayan lantai PVC homogén, gampang dijaga tetep bersih kusabab biaya permukaan poliuretan nolak kokotor sareng tumpahan. Stabiliser cocog pikeun produksi lambar, stabilitas termal anu lami.