hiji pak penstabil pikeun fléksibel

  • Non-toxic stabilizer for edge trim soft and flexible PVC gaskets

    Penstabil non-toksik pikeun ujung motong gasket PVC lemes sareng fléksibel

    Non-toksik Kalsium Séng penstabil anu dianggo dina extrusion palastik PVC pikeun kalebet gedong sareng konstruksi, otomotif, kulkas komérsial, jandéla panto mobil, laut, payuneun toko, pas internal sareng sajabana. Éta aya dina sababaraha warna sareng Tipe PVC, pikeun semi kaku sareng fleksibel. Pangajeg ngagaduhan résistansi temp anu handap rendah / luhur, résistansi UV / Ozone anu saé, set komprési anu saé, kakuatan tarik anu saé, teu aya bau sareng warna awal anu saé.
  • Ca/Zn stabilizer transparent PVC toys rigid film & packing PVC shrink sleeves

    Ca / Zn stabilizer transparan pvc cocoan film kaku & bungkus baju PVC ngaleutikan

    Ca / Zn PVC heat stabilizer tiasa total ngagentos organotin, Pb (lead), Ba / Zn, Ba / Ca / Zn stabilizer, sareng sajabana Dibandingkeun sareng stabilizer anu sanésna, Ca / Zn stabilizer urang gaduh kaunggulan biaya anu épéktip, kamampuan cuaca anu langkung saé , henteu bau goréng, ramah lingkungan. Ieu seueur dianggo dina Tabung Médis, Selang Taman, Pilem kaku Médis, Pilem bungkus, Gasket / Tikar. Nyayogikeun produk nganggo kajelasan warna awal anu hadé sareng stabilitas panas; polusi anti sulfida, cairanana plastik anu saé sareng jantenkeun produkna kalayan permukaan hérang. Tiasa dianggo pikeun cetakan ékstrusi sareng suntik.