Panyokong non-toksik alat médis suntik tabung transparan

Pedaran pondok:

Kalsium Séng (CaZn) Stabilizer PVC sanés toksik anu dianggo dina ratusan produk médis sareng alat anu langkung seueur aplikasi anu teras-terasan dimekarkeun. Dijieunna tina PVC tiasa dirumuskeun ku transparansi anu hadé pikeun ngamungkinkeun pikeun ngawaskeun kontinyu aliran cairan. Henteu ngan ukur PVC nawiskeun kalenturan pikeun aplikasi tapi ogé pikeun kakuatan, standar kaséhatan, daya tahan komo dina kaayaan kaayaan sareng kaayaan. Di sisi anu sanésna, penstabil pvc ngagaduhan peran ageung dina ngandung ningkatna biaya perawatan kasihatan.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Kalsium Séng (CaZn) Stabilizer PVC sanés toksik anu dianggo dina ratusan produk médis sareng alat anu langkung seueur aplikasi anu teras-terasan dimekarkeun. Dijieunna tina PVC tiasa dirumuskeun ku transparansi anu hadé pikeun ngamungkinkeun pikeun ngawaskeun kontinyu aliran cairan. Henteu ngan ukur PVC nawiskeun kalenturan pikeun aplikasi tapi ogé pikeun kakuatan, standar kaséhatan, daya tahan komo dina kaayaan kaayaan sareng kaayaan. Di sisi anu sanésna, penstabil pvc ngagaduhan peran ageung dina ngandung ningkatna biaya perawatan kasihatan.

Pasipatan

Panyebat non-toksik, henteu aya logam beurat anu ngabahayakeun, ngagentoskeun penstabil tradisional, kaamanan sareng sanitasi, saé pikeun panangtayungan lingkungan

Warna awal anu hadé sareng stabilitas jangka panjang anu saé;

Duanana toughening sareng ngamajukeun lebur, plasticizing fluidity anu saé, henteu aya piring kaluar;

Éta ngagaduhan stabilitas termal anu hadé sareng lubricity, ngagaduhan pangaruh stabilisasi cahaya, résistansi cuaca anu saé, tiasa ngirangan dosis tina titanium dioxide; tahan polusi sulfida, tiasa ningkatkeun pangaruh panggunaan ker produk;

Dispersibility, anti anti deformasi anu saé, ningkatkeun warna sareng kateguhan produk, sareng ningkatkeun tampilan produk;

Mibanda fungsi gandeng unik, anu masihan dispersibilitas anu saé pikeun pangeusi, ningkatkeun bungkus sareng résin, ningkatkeun kinerja produk, ngirangan mékanis sareng manjangkeun umur jasa alat;

Éta tiasa ningkatkeun kakuatan ngalembereh, ngamajukeun foaming, sareng ngajantenkeun sélna seragam sareng rapi. Beungeut produkna rata, warna na stabil, simpangan warna leutik, sareng biaya produksi tiasa dikirangan.

Kauntungannana

Cocog pikeun produk pvc lingkungan lemes, sapertos lénder kalénder, kulit buatan sareng saterusna, Ngalangkungan uji coba SGS, patepung sareng RoHS , EN71 , EN1122 , EPA 3050B, FDA 21CFR .172 888 standar séri.

Eusi lebu lemah

fa-cek-bunderan

Stabilitas panas anu saé

Henteu bau, Teu aya fenol

Non-Toxic, euweuh bau & ramah lingkungan

Teu aya atomisasi & teu aya piring

Eusi low tina zat gampang teroksidasi

Kauntungannana

Cocog pikeun produk PVC anu berbuih lingkungan kaku, sapertos témbok sareng lambaran sareng jandéla anu nganggo blinds. Ngalangkungan uji SGS, minuhan RoHS, EN71 , EN1122 , EPA 3050B, FDA 21CFR .172 888 séri standar di dunya.

1. Rumus anu diusulkeun

Bahan atah

PVC

5143

Pangaruh Pangaruh Agén Foamin g ACR Régulator Foaming

Kalsium karbonat e

Lubrican ts pigmén
dosis 100 4-6

0-6

0,5-1,5 0,5-2 6-12 20-80 1-2 cocog

2. prosés anu diusulkeun

A-> Data prosés campuran:
Suhu panas: 100-110 temperature Suhu tiis : 40-50 ℃
B-> Prosés ékstrusi :

Sekrup silinder1  zona Sekrup silinder2  zona Sekrup silinder3  zona Sekrup silinder4  zona Inti ngahiji Sirah kapang Kapang sungut
160-165 160-165 170-175 170-175 170-180 195-200 200-210

Ngeunaan PVC

PVC seueur dianggo dina aplikasi médis ayeuna kusabab éta teu kaambeu ku kuman, gampang dibersihkeun sareng nyayogikeun aplikasi sanés anu ngirangan inféksi dina kasehatan.

PVC parantos dianggo di ranah médis langkung ti 50 taun. Mimiti dikembangkeun pikeun ngadamel pipa fleksibel sareng kontainer pikeun ngagentos karét sareng gelas anu saacanna parantos dianggo pikeun aplikasi dina kasehatan. PVC ogé tiasa dihijikeun sareng las frékuénsi luhur sahingga ngamungkinkeun rupa-rupa bentuk wadah sareng seueur jinis kantétan. Pérsial anu aya dina komersil PVC parantos bercabang sareng ngagaduhan kristalinitas anu handap. Wadah tina jenis PVC ieu ngagaduhan kakuatan anu langkung saé, ciri anu unggul sareng kakuatan permukaan anu langkung saé.

PVC ogé nawiskeun kalenturan anu diperyogikeun pikeun aplikasi sapertos kantong getih sareng wadah IV, tapi éta ogé tiasa diandelkeun pikeun kakuatan sareng daya tahanana, bahkan dina kaayaan ngarobah kaayaan sareng kaayaan. PVC ogé tiasa gampang diasingkeun pikeun ngadamel pipa IV, thermoformed kanggo ngadamel bungkusan 'leuleuy' atanapi niup cetakan pikeun ngadamel peti kaku anu kerung. Serbaguna ieu mangrupikeun alesan utami naha PVC mangrupikeun bahan pilihan pikeun désainer produk médis sareng bungkus.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk