Penstabil non-toksik pikeun ujung motong gasket PVC lemes sareng fléksibel

Pedaran pondok:

Non-toksik Kalsium Séng penstabil anu dianggo dina extrusion palastik PVC pikeun kalebet gedong sareng konstruksi, otomotif, kulkas komérsial, jandéla panto mobil, laut, payuneun toko, pas internal sareng sajabana. Éta aya dina sababaraha warna sareng Tipe PVC, pikeun semi kaku sareng fleksibel. Pangajeg ngagaduhan résistansi temp anu handap rendah / luhur, résistansi UV / Ozone anu saé, set komprési anu saé, kakuatan tarik anu saé, teu aya bau sareng warna awal anu saé.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Non-toksik Kalsium Séng penstabil anu dianggo dina extrusion palastik PVC pikeun kalebet gedong sareng konstruksi, otomotif, kulkas komérsial, jandéla panto mobil, laut, payuneun toko, pas internal sareng sajabana. Éta aya dina sababaraha warna sareng Tipe PVC, pikeun semi kaku sareng fleksibel. Pangajeg ngagaduhan résistansi temp anu handap rendah / luhur, résistansi UV / Ozone anu saé, set komprési anu saé, kakuatan tarik anu saé, teu aya bau sareng warna awal anu saé.

Kauntungannana

Cocog pikeun bahan pvc lemes , ramah lingkungan, Non-toksik, sapertos ékstrusi mat sareng sajabina, ngalangkungan uji coba SGS, minuhan ROHS Éropa sareng ngahontal standar.

Henteu bau

Stabilitas panas anu saé

Warna awal anu saé

.Paké

Sarankeun dosis 2-4, sareng saluyukeunana sesuai produksi anu saleresna.
 matéri  PVC  palastik  penstabil Kalsium karbonat Pelumas Internal Pelumas Éksternal  pigmén
 nyocokan  100  40-60  2-4  40-60  0,2-0,5  0.4-0.6  cocog

Sadaya data kalebet resep anu asli, konsumén kedah mastikeun ku nyalira naha produkna aya gunana, naha éta dituturkeun sareng dilarapkeun kana standar kasalametan sareng kasehatan lokal sareng peraturan nganggo laboratorium sareng alat nyalira pikeun ngalaksanakeun uji coba anu diperyogikeun. AIMSEA moal tiasa nyayogikeun komitmen naon waé sareng henteu tanggel waler pikeun rugi sareng biaya naon waé. Konsumén kedah patuh kana peraturan patén sareng hukum lokal.

Ngeunaan PVC

Salami mangtaun-taun, produk transparan PVC parantos dibagi kana kaku sareng fleksibel, anu parantos dianggo dina aplikasi anu sanés. Numutkeun diskusi ayeuna ngeunaan panangtayungan lingkungan sareng kelestarian, bagéan pasar ka hareup bakal nyanghareupan tantangan konci. Produk anu ngandung timah, alternatif pikeun solusi gratis tina timah bakal janten langkung kritis. Dina hubungan ieu, perlu diperhatoskeun kana peraturan hukum anu béda, sapertos farmakopoeia, persetujuan kontak kadaharan, peraturan kejutan udara di jero rohangan atanapi standar cocooan. Baheula, timah, timah sareng barium mangrupikeun aplikasi utama dina seueur aplikasi, tapi ku Uni Éropa ngan ukur nganggo séng kalsium sareng séng barium, daérah sanés di dunya lalaunan nuturkeun pangwangunan ieu sareng beuki milih solusi ieu.

Kaunggulan PVC

Tabung Médis

Hoses Kebon

Bungkus Film

Pilem Médis kaku

Cahaya Transparan tiasa

Kaulinan PVC Transparan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk