Stabilizer Non-Racun PVC

Pangajeg non-toksik PVC mangrupikeun épisiensi tinggi panganyarna, stabilisasi transparan non-toksik basis séng beracun anu didamel ku ilmiah sanyawa séng séng sanés toksik sareng sinergis khusus.
Panstabil panas jangka panjang ofPVC penstabil non-toksik gaduh kinerja anu saé, sareng gabungan minyak kedele epoxy ngagaduhan pangaruh sinergis anu signifikan.
Transparansi penstabil non-toksik PVC tiasa dibandingkeun sareng organotin mercaptan.
 Panjatak non-toksik PVC henteu ngagaduhan bau anu khas sareng ngagaduhan fungsi pelumas. Gampang dibubarkeun. Éta henteu pencét atanapi nyemprot.
 Pangajeg non-toksik PVC henteu nyababkeun polusi vulkanisasi atanapi ngamajukeun perubahan warna tambaga.
Pangajeg non-toksik PVC cocog pikeun pamrosésan sareng produksi produk PVC transparan lemes sapertos pipa, Membran, papan, sapatu, kawat sareng kabel, cocooan, jst.
Aimsea Didirikeun mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi nasional anu khusus kana integrasi panilitian, produksi sareng penjualan penstabil PVC ramah lingkungan anu henteu beracun.
Stabiliserna dianggo sacara lega dina produk PVC, sapertos kawat sareng kabel, alat-alat médis cocooan, produk transparan, produk kalénder, fittings pipa, sprei hiasan, sapatu anu dibaju, profil panto sareng jandéla, jst.
Produk utami nyaéta stabilisator kalsium-seng seng henteu beracun sareng ramah lingkungan.


Pos waktos: Okt-31-2020