Kauntungannana Ca Zn Stabilizer

Ayeuna, patanasan panas PVC utamina kalebet uyah timbel, kalsium komposit sareng seng, timah organik, antimon organik, stabilisator panas bantu organik sareng sanyawa bumi langka. Kaluaran anu panggedéna nyaéta pupuk uyah timah tradisional sareng penstabil komposit Ca Zn.
Ca Zn stabilizer héjo sareng ramah lingkungan tanpa unsur logam beurat, sapertos timbal sareng pemisah. Éta tiasa nyumponan sarat standar panyalindungan lingkungan anu pangénggalna di sababaraha nagara.
Ca Zn stabilizer tahan kana polusi vulkanisasi. Ca Zn stabilizer ngagaduhan ciri anu hadé pikeun ngalirkeun sistem. Nalika stabilizer lead termal komposit tradisional dirobih janten stabilizer termal organotin, kontaminasi silang bakal kajadian, hasilna biaya perobihan sistem tinggi, sedengkeun penstabil termal Ca Zn henteu bereaksi sareng dua termal ieu stabilisator, sareng biaya peralihan kirang.
Kapadetan stabilisator Ca Zn kirang, sareng jumlah kalsium karbonat tiasa ditingkatkeun kalayan pas pikeun ngirangan biaya. Dibandingkeun sareng stabilisator panas timah komposit, kapadetan penstabil panas Ca Zn sakitar 40%.
Aimsea mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi nasional anu ngahususkeun kana integrasi panilitian, produksi sareng penjualan penstabil PVC ramah lingkungan anu henteu beracun.
Stabiliserna dianggo sacara lega dina produk PVC, sapertos kawat sareng kabel, alat-alat médis cocooan, produk transparan, produk kalénder, fittings pipa, sprei hiasan, sapatu anu dibaju, profil panto sareng jandéla, jst.


Pos waktos: Okt-27-2020