Warta

  • Kaunggulan pager pvc nyaéta sapertos kieu

    1. Rupana éndah sareng atmosfir, henteu gampang sepuh sareng luntur, sareng moal janten rapuh kusabab sepuh; 2. Kakuatan luhur, tahan ka tekanan angin tingkat 6, sareng henteu gampang diruksak ku gaya éksternal; 3. produkna gampang dirakit sareng dibongkar. Dina kaayaan normal ...
    Maca deui
  • Bahan Pvc

    Résin PVC mangrupikeun bubuk bodas atanapi konéng entéh. Résin ieu henteu tiasa dianggo langsung, tapi kedah dirobih ku nambihan sababaraha modifier kanggo nyiapkeun sagala rupa produk. Numutkeun ka panggunaan produk anu béda, modifier anu béda tiasa ditambih nunjukkeun sipat fisik sareng mékanis anu béda. Nambihan hiji ...
    Maca deui
  • Aplikasi sareng kaunggulan tina PVC

    Kecap PVC ngarujuk kana kecap anu dianggo pikeun hiasan iklan didamel tina PVC, anu mangrupikeun bahan hiasan iklan anu populér pisan ayeuna. Ngaran lengkep PVC nyaéta Polyvinylchlorid, komponén utami nyaéta polivinil klorida, sareng komponén sanésna ditambihan kanggo ningkatkeun résistansi panas na, kateguhan, ...
    Maca deui
  • Kaunggulan sareng karugian tina pvc

    Kaunggulan: PVC kaku mangrupikeun salah sahiji bahan plastik anu paling seueur dianggo. Bahan pvc mangrupikeun bahan non-kristalin. Dina pamakean anu saleresna, bahan PVC sering nambihan penstabil, pelumas, agén pangolahan bantu, pigmén, agén résistansi dampak sareng aditif sanés. Bahan PVC ngagaduhan non-flammabilit ...
    Maca deui
  • PVC kalayan kecap PVC ngagaduhan kaunggulan ieu

    1. beurat enteng, insulasi panas, pelestarian panas, buktina Uap, tahan seuneu, résistansi asam sareng alkali, sareng tahan korosi. 2. Stabilitas anu saé, sipat diéléktrik, daya tahan, anti sepuh, gampang las sareng beungkeutan. 3. Kakuatan flexural anu kuat sareng pangaruhna kateguhan, perpanjangan tinggi ...
    Maca deui
  • Kaunggulan anu signifikan tina lantai olahraga PVC

    Lantai olahraga PVC mangrupikeun jenis lantai anu khusus dikembangkeun pikeun tempat olahraga anu nganggo bahan polivinil klorida. Khususna, éta nganggo polivinil klorida sareng résin kopolérmerina salaku bahan baku utami, nambihan pangeusi, palastik, penstabil, pewarna sareng bahan bantu sanésna. Dina terasna ...
    Maca deui
  • Kusabab stabilitas kimia pvc na tinggi,

    éta tiasa dianggo pikeun ngadamel pipa anti korosi, alat pipa, pipa minyak, pompa sentrifugal sareng blowers, jst. Papan keras polivinil klorida seueur dianggo dina industri kimia kanggo ngajantenkeun lapisan pikeun sababaraha tank panyimpenan, papan bergelombang pikeun gedong, panto sareng struktur jandéla, témbok d ...
    Maca deui
  • Ngaran lengkep pvc dina basa Inggris nyaéta poli vinil klorida

    Ngaran lengkep pvc dina basa Inggris nyaéta singgetan tina poli vinil klorida (struktur molekul PVC). Sacara umum, pvc umum urang mangrupikeun jenis bahan hiasan plastik. Nami kimia na nyaéta polivinil klorida, anu diwangun ku résin termoplastik amorf anu didamel ku polimérisasi vin ...
    Maca deui
  • Kumaha upami palastik PVC

    1. Kusabab kurangna karakteristik bahan PVC éta sorangan, jalma-jalma kedah nambihan sajumlah ageung bahan aditif pikeun nyetél palastik PVC. Nyatana, palastik PVC murni henteu toksik. Dina aksi komprehensif tina sagala rupa bahan aditif, zat toksik dihasilkeun ku réaksi kimia ...
    Maca deui
  • Naha palastik pvc ramah lingkungan?

    1. Suhu rangkepan nyaéta -35 ℃. Embrittlement bakal kajadian di handap -35 ℃, sareng résistansi tiis henteu saé poliétilén. Nilai anu dilaporkeun suhu transisi kaca polipropilén nyaéta 18qC, OqC, 5 ℃, sareng sajabana Ieu ogé kusabab jalma-jalma nganggo sampel anu bénten-bénten, anu ...
    Maca deui
  • ngolah bahan pvc

    Prosés nyetak pipa polivinil klorida kedah dimimitian ku bahan pvc. Mimiti, rumus matéri tiasa dibagi kana polivinil klorida lemes sareng polivinil klorida kaku numutkeun jumlah panggunaan anu béda tina penstabil, palastik, sareng pelumas. Kualitas luhur polyvinyl chl ...
    Maca deui
  • Dirobih pvc era 5G plastik

    Mimiti, bakal aya parobihan anu hébat dina jasa téknis sareng bursa industri tina plastik anu dirobih. Ngaliwatan jaman jaringan 5g, pangguna di kota anu béda tiasa gancang nyambung ka insinyur téknis pikeun sambungan video langsung. Masalah pangguna tiasa ditingalikeun ka insinyur ...
    Maca deui
123456 Teras> >> Halaman 1/9