FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha nganggo panstabil panas PVC?

PVC dina suhuna ditambihan kirang langkung 140 derajat, naon anu henteu bakal nambihan kasus dékomposisi, tapi dina waktos ieu PVC henteu tiasa dipolésis, teu tiasa diolah, janten pikeun ngahasilkeun produk PVC, éta kedah nambihan suhu anu langkung luhur, Teras anjeun kedah ngiringan stabilisator pikeun ngajantenkeun PVC henteu terurai, supados tiasa masihan kinerja pamrosésan PVC.

Naon kalsium PVC sareng penstabil seng?

Produk pvc anu dianggo dina produksi stabilisator komposit seuseueurna dianggo uyah timbal sareng penstabil senyawa sabun logam, kusabab panggunaan sajumlah ageung uyah timbel, hasilna polusi lingkungan, suhu ngabentuk plastik anu luhur, aliran leyuran anu lemah, kasus perubahan warna walirang sareng masalah sanésna. Utamana ku jalma-jalma produk plastik, sarat lingkunganana beuki luhur, pangwangunan kalsium sareng séng komposit non-toksik langkung seueur perhatian masarakat. Kalsium sareng séng séng sanés-toksik nyaéta kalsium sareng uyah organik séng, fosfor, poliol, antioksidan sareng pelarut sareng komponén sanés kompléks. Kalsium sareng séng penstabil sareng résin sareng kasaluyuan palastik, transparansi saé, henteu gampang diendap, jumlahna kirang, gampang dianggo.

Naon ari jasa kustomisasi?

Numutkeun ka palanggan tina sampel anu disayogikeun, sarat anu diperyogikeun, pikeun nganalisis sareng uji sampel, panilitian sareng pamekaran kalsium sareng séngsér anu hemat biaya pikeun nyumponan paménta pasar, iraha waé pikeun nyayogikeun dukungan téknis sareng solusi.

Naha sampel tiasa disayogikeun gratis?

Sambutan wilujeng sumping, tiasa gratis nyayogikeun sampel 1kg ka perusahaan anjeun.

Hoyong damel sareng urang?