Stabilizers non-toksik ramah lingkungan pikeun kalsium séng anti-statik tahan homogen PVC

Pedaran pondok:

Ngagunakeun PVC stabilizer Homogenous PVC flooring mangrupikeun solusi anu tangguh sareng awét awét pikeun daérah lalu lintas anu beurat sareng beurat pisan. Éta tiasa éléktrokonduktif sareng non-éléktrokonduktif. Lantai éléktrokonduktif dianggo di kamar bedah rumah sakit, sedengkeun anu henteu konduktif di kamar sinar-RTG. Alat médis atanapi mesin médis nyalira paménta jinis lantai anu saluyu sareng ciri anu diperyogikeun. Kalayan lantai PVC homogén, gampang dijaga tetep bersih kusabab biaya permukaan poliuretan nolak kokotor sareng tumpahan. Stabiliser cocog pikeun produksi lambar, stabilitas termal anu lami.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Ngagunakeun PVC stabilizer Homogenous PVC flooring mangrupikeun solusi anu tangguh sareng awét awét pikeun daérah lalu lintas anu beurat sareng beurat pisan. Éta tiasa éléktrokonduktif sareng non-éléktrokonduktif. Lantai éléktrokonduktif dianggo di kamar bedah rumah sakit, sedengkeun anu henteu konduktif di kamar sinar-RTG. Alat médis atanapi mesin médis nyalira paménta jinis lantai anu saluyu sareng ciri anu diperyogikeun. Kalayan lantai PVC homogén, gampang dijaga tetep bersih kusabab biaya permukaan poliuretan nolak kokotor sareng tumpahan. Stabiliser cocog pikeun produksi lambar, stabilitas termal anu lami.

Kauntungannana

Cocog pikeun produk pvc lingkungan lemes, sapertos lénder kalénder, kulit buatan sareng saterusna, Ngalangkungan uji coba SGS, patepung sareng RoHS , EN71 , EN1122 , EPA 3050B, FDA 21CFR .172 888 standar séri.

Bau handap

Ningkatkeun efisiensi plasticizing

Kinerja ngolah anu saé

Warna awal anu saé

Kauntungannana

Bahan atah  

PVC

 

palastik

 ESBO 822C Kalsium karbonat Pelumas internal Pelumas éksternal enjing babi
 dosis  

100

 

cocog

 0-4  1,5-3  30-200  0.2-0.8  0.4-1.2 suita ble

Rumus anu disarankeun

Dosis penstabil disarankeun nganggo 1.5-3. Rumus anu disarankeun numutkeun jumlah kalsium karbonat sareng jinis pangaluyuan anu cocog pikeun dosis pelumas.
Sadaya data kalebet resep anu asli, konsumén kedah mastikeun ku nyalira naha produkna aya gunana, naha éta dituturkeun sareng dilarapkeun kana standar kasalametan sareng kasehatan lokal sareng peraturan nganggo laboratorium sareng alat nyalira pikeun ngalaksanakeun uji coba anu diperyogikeun. AIMSEA moal tiasa nyayogikeun komitmen naon waé sareng henteu tanggel waler pikeun rugi sareng biaya naon waé. Konsumén kedah patuh kana peraturan patén sareng hukum lokal

Ngeunaan PVC

Sadaya data kalebet resep anu asli, konsumén kedah mastikeun ku nyalira naha produkna aya gunana, naha éta anu sasuai sareng dilarapkeun kana standar kaamanan sareng kasehatan lokal sareng peraturan ku ngagunakeun laboratorium sorangan sareng alat-alat pikeun ngalakukeun tés anu diperyogikeun. AIMSEA moal tiasa nyayogikeun komitmen naon waé sareng henteu tanggel waler pikeun karugian naon waé sareng harga. Konsumén kedah patuh kana peraturan patén sareng hukum lokal

Aplikasi

  • SPC / Batu polimér ubin inti
  • Kotak inti polimér WPC / Waterproof
  • Lantai homogén
  • LVT / Kotak vinil méwah


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk