Taros Kami

HUIZHOU AIMSEA NEWWAY TECHNOLOGY CO., LTD

Alamat

Taman Teknologi Aimsea, Jalan Quibao, Xintangcun, Distrik Huiyang, Huizhou, Guangdong, Cina 516221

Telepon

Penjualan: 86-752-3766106 

Sokongan: 86-752-3766108

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami