AIMSTA-CZ186

  • One pack heat Stabilizers for plastic sheets rigid roll & wrapping film PVC mats

    Hiji bungkus panas Stabilizers pikeun lambar plastik gulung kaku & bungkus pilem Mats pilem

    Pilem kaku PVC utamina dianggo pikeun ngarangkep produk farmasi anu saé pikeun pakét tablet, kapsul, suntikan, jarum suntik sareng sajumlah aksésoris médis anu sanés. Sareng ogé, dianggo pikeun cocooan, gadget, cicing, kosmétik, alat, barang tuangeun, hiasan, bahan konstruksi sareng sababaraha industri pikeun tujuan pengepakan. Pilem ieu utamina ngahasilkeun ti Ca / Zn PVC Stabilizers sabab ngagaduhan daya tahan anu awét, tahan tarik anu luhur, buktina Uap, résistansi cimata, henteu aya logam beurat anu ngabahayakeun, henteu aya épolol, bebas corétan Ogé, pakét fléksibel nyababkeun tren ngarangkep sabab henteu ngan ukur méré panyalindungan kana produk tapi ogé nawiskeun genah ka konsumén sasarengan mangaruhan lingkunganana.