AIMSTA-822C

  • Eco-friendly non-toxic Stabilizers for calcium zinc anti-static resistant homogeneous PVC

    Stabilizers non-toksik ramah lingkungan pikeun kalsium séng anti-statik tahan homogen PVC

    Ngagunakeun PVC stabilizer Homogenous PVC flooring mangrupikeun solusi anu tangguh sareng awét awét pikeun daérah lalu lintas anu beurat sareng beurat pisan. Éta tiasa éléktrokonduktif sareng non-éléktrokonduktif. Lantai éléktrokonduktif dianggo di kamar bedah rumah sakit, sedengkeun anu henteu konduktif di kamar sinar-RTG. Alat médis atanapi mesin médis nyalira paménta jinis lantai anu saluyu sareng ciri anu diperyogikeun. Kalayan lantai PVC homogén, gampang dijaga tetep bersih kusabab biaya permukaan poliuretan nolak kokotor sareng tumpahan. Stabiliser cocog pikeun produksi lambar, stabilitas termal anu lami.