AIMSTA-8161

  • Calcium Zinc one pack Stabilizers for Luxury vinyl tiles WPC SPC HOM flooring realistic and color floorin

    Kalsium Séng hiji bungkus Stabilizer pikeun méwah vinil ubin WPC SPC HOM flooring realistis sareng warna floorin

    SPC Flooring mangrupikeun paningkatan sareng paningkatan ubin méwah biasa, eusi utama SPC nyaéta bubuk batu kapur ramah alami, Polyvinyl Chloride (PVC Resign) sareng Stabilizers anu digabungkeun ku jatah anu tangtu pikeun nyayogikeun bahan komposit anu stabil pisan. Sareng ogé, lantai SPC didamel tina lapisan UV, kertas hiasan, papan inti SPC sareng pilihan pikeun EVA atanapi XPE sareng CORK. Kalsium Séng Stabilizer nawiskeun ngawarnaan awal anu saé, produksi lambar anu cocog, stabilitas termal, cocog pikeun lantai plastik batu pikeun generasi anyar panutup lantai.