AIMSTA-6891

  • AIMSTA-6891

    AIMSTA-6891

    Salami mangtaun-taun, produk transparan PVC parantos dibagi kana kaku sareng fleksibel, anu parantos dianggo dina aplikasi anu sanés. Numutkeun diskusi ayeuna ngeunaan panangtayungan lingkungan sareng kelestarian, bagéan pasar ka hareup bakal nyanghareupan tantangan konci. Produk anu ngandung timah, alternatif pikeun solusi gratis tina timah bakal janten langkung kritis. Dina hubungan ieu, perlu diperhatoskeun kana peraturan hukum anu béda, sapertos farmakopoeia, persetujuan kontak kadaharan, peraturan kejutan udara di jero rohangan atanapi standar cocooan. Baheula, timah, timah sareng barium mangrupikeun aplikasi utama dina seueur aplikasi, tapi ku Uni Éropa ngan ukur nganggo séng kalsium sareng séng barium, daérah sanés di dunya lalaunan nuturkeun pangwangunan ieu sareng beuki milih solusi ieu.