AIMSTA-6809W

  • Calcium Zinc Stabilizer for 5G cables Telecommunication lines electrical wiring cables

    Kalsium Séng Stabiliser pikeun kabel 5G Telekomunikasi garis kabel listrik

    PVC sering dianggo pikeun jack kabel kabel listrik 5G kusabab sipat insulasi listrik anu hadé sareng konstanta diéléktrik. PVC ilahar dianggo dina kabel voltase rendah (dugi ka 10 KV), jalur telekomunikasi, sareng kabel listrik. Sistem penstabil gaduh pangaruh anu signifikan kana kinerja sareng umur kahirupan kabel PVC. Éta sacara efektif tiasa ngadamel kabel sareng kabel, sareng mikeun produk khusus pasipatan khusus-kalebet stabilitas termal anu saé sareng sipat listrik, warna awal sareng stabilitas warna, sipat mékanis anu saé, dispersi penstabil. Ca / Zn stabilizer sok ditambih kana kawat & kabel insulasi sareng sanyawa jaket pikeun ningkatkeun kalenturan sareng ngirangan kagoréngan. Pentingna stabilizer anu digunakeun ngagaduhan kasaluyuan anu luhur sareng PVC, volatilitas anu handap, sipat sepuh anu saé, sareng bébas éléktrolit. Saluareun sarat ieu, palastik dipilih ku sarat tina produk réngsé dina émutan.