AIMSTA-6703M

  • Non-toxic stabilizer for edge trim soft and flexible PVC gaskets

    Penstabil non-toksik pikeun ujung motong gasket PVC lemes sareng fléksibel

    Non-toksik Kalsium Séng penstabil anu dianggo dina extrusion palastik PVC pikeun kalebet gedong sareng konstruksi, otomotif, kulkas komérsial, jandéla panto mobil, laut, payuneun toko, pas internal sareng sajabana. Éta aya dina sababaraha warna sareng Tipe PVC, pikeun semi kaku sareng fleksibel. Pangajeg ngagaduhan résistansi temp anu handap rendah / luhur, résistansi UV / Ozone anu saé, set komprési anu saé, kakuatan tarik anu saé, teu aya bau sareng warna awal anu saé.