AIMSTA-6700

  • UL80℃ PVC Stabilizers flexible PVC wire Structured cabling coaxial fiver twisted wire

    UL80 ℃ PVC Stabilizers kawat PVC fléksibel Kabel kabel coaxial fiver kabentuk twisted wire

    Pangajeg PVC urang seueur dianggo pikeun kabel pasangan Twisted sering dianggo pikeun komunikasi telepon sareng jaringan Ethernet anu paling modéren. Mangrupikeun salah sahiji jinis kabel anu dua konduktor dina sirkuit tunggal dipulas babarengan. Sapasang kawat ngawangun sirkuit anu tiasa ngalirkeun data. Sareng pasangan dipintal babarengan pikeun masihan panangtayungan ngalawan crosstalk, sora anu dihasilkeun ku pasangan anu padeukeut. Kabel koaksial, atanapi kabel koaksial, didesain pikeun ngirimkeun sinyal frékuénsi luhur. Kauntungannana nyaéta Kongo beureum pikeun kawat poék sareng kabel, cocog pikeun rumus kalsium lampu, cocog pikeun jaket kabel bubuk sareng stabilitas termal anu hadé.