AIMSTA-6628

  • Ca/Zn stabilizer transparent PVC toys rigid film & packing PVC shrink sleeves

    Ca / Zn stabilizer transparan pvc cocoan film kaku & bungkus baju PVC ngaleutikan

    Ca / Zn PVC heat stabilizer tiasa total ngagentos organotin, Pb (lead), Ba / Zn, Ba / Ca / Zn stabilizer, sareng sajabana Dibandingkeun sareng stabilizer anu sanésna, Ca / Zn stabilizer urang gaduh kaunggulan biaya anu épéktip, kamampuan cuaca anu langkung saé , henteu bau goréng, ramah lingkungan. Ieu seueur dianggo dina Tabung Médis, Selang Taman, Pilem kaku Médis, Pilem bungkus, Gasket / Tikar. Nyayogikeun produk nganggo kajelasan warna awal anu hadé sareng stabilitas panas; polusi anti sulfida, cairanana plastik anu saé sareng jantenkeun produkna kalayan permukaan hérang. Tiasa dianggo pikeun cetakan ékstrusi sareng suntik.