AIMSTA-6382

  • UL105℃ PVC stabilizer for wire ground installation telecommunication cables

    UL105 ℃ Penstabil PVC pikeun kabel télékomunikasi pamasangan ground wire

    Sistem Stabilizer ngagaduhan pangaruh anu signifikan kana kinerja sareng umur kahirupan kabel PVC. Éta ngamungkinkeun ngadamel épisién kabel sareng kabel, kabel darat, kabel instalasi, kabel télékomunikasi sareng masihan atribut khusus kana produk réngsé-kalebet stabilitas panas anu saé sareng sipat listrik, warna awal sareng stabilitas warna, cocog pikeun lampu sareng kalsium beurat hideung, kawat bodas sareng kabel, stabilitas termal anu hadé, cocog pikeun jaket kabel listrik.