AIMSTA-6380

  • UL90℃ PVC Stabilizers for insulated wire single core wire electrical wire copper conductor network cable

    UL90 ℃ Stabilizer PVC pikeun kawat terisolasi kawat inti kawat listrik kabel jaringan konduktor tambaga jaringan

    Aimsea parantos ngembangkeun, manufaktur sareng pamasaran padet, kinerja tinggi Kalsium Séng (CaZn) penstabil anu dirancang pikeun nyayogikeun duanana sarat anu nungtut aplikasi sheathing high-end sareng insulasi pikeun industri kabel. CaZn mangrupikeun rupa-rupa penstabil pengolahan hemat biaya anu ningkatkeun kinerja sanyawa kabel PVC parantos réngsé, nyayogikeun stabilitas panas anu hadé sareng sipat listrik, stabilitas warna sareng warna awal, cocog pikeun lampu sareng kalsium beurat hideung, kawat bodas sareng kabel, alus teuing stabilitas termal, cocog pikeun jaket kabel kakuatan.