AIMSTA-6122

  • PVC stabilizer raw material for spray garden hose soft pipe PVC plastic pipes

    Bahan baku penstabil PVC pikeun selang taman pipa lemes pipa plastik pipa plastik

    Plastikisasi anu dilebetkeun dina matrix PVC ningkatkeun kalenturanana pikeun ampir unggal tingkat anu dipikahoyong sareng sacara signifikan manjangan ruang lingkup aplikasi pikeun PVC anu di-plastik. Utamana dianggo pikeun tabung (tuangeun, médis), Selang (tekanan, kebon, pompa), gasket, panto ayun sareng kétang. The Stabilizers gaduh stabilitas panas tinggi, bau kirang, kualitas hawa jero rohangan anu saé, kasaluyuan anu saé sareng palastik.