AIMSTA-6122-5

  • Toxic free stabilizers for clear PVC sheets screen printing soft PVC packing

    Penstabil bébas beracun pikeun layar lambar PVC anu jelas percetakan bungkus PVC lemes

    Di sagigireun pilem kaku PVC, ogé aya verity ageung tina aplikasi pikeun pilem PVC fléksibel dumasar CaZn Stabilizer. Pasar didominasi ku pilem-pilem palastik, sanaos pilem pilem fléksibel anu teu nganggo plastik langkung asup kana pasaran. Pilem fléksibel ieu seueur dianggo dina pilem laminasi, pilem pembungkus jandela, pilem perekat diri, pilem iklan, pilem ngaleutikan, pilem bungkus mobil, pilem cetak, pilem tanda lalu lintas, pilem alat-alat cocooan, pilem médis, baju méja sareng sajabana pamrosésan anu saé, stabilitas panas tinggi, piring handap sipat, bau handap, printability alus teuing.