AIMSTA-6111

  • Non-toxic stabilizers medical equipment transparent tube injector

    Panyokong non-toksik alat médis suntik tabung transparan

    Kalsium Séng (CaZn) Stabilizer PVC sanés toksik anu dianggo dina ratusan produk médis sareng alat anu langkung seueur aplikasi anu teras-terasan dimekarkeun. Dijieunna tina PVC tiasa dirumuskeun ku transparansi anu hadé pikeun ngamungkinkeun pikeun ngawaskeun kontinyu aliran cairan. Henteu ngan ukur PVC nawiskeun kalenturan pikeun aplikasi tapi ogé pikeun kakuatan, standar kaséhatan, daya tahan komo dina kaayaan kaayaan sareng kaayaan. Di sisi anu sanésna, penstabil pvc ngagaduhan peran ageung dina ngandung ningkatna biaya perawatan kasihatan.