AIMSTA-5143

  • Constriction foam bord wall oak PVC stabilizer WPC PVC furniture Skirting bord

    Tembok busa bord sesah ek PVC penstabil WPC PVC jati Skirting bord

    Éta kritéria kritis yén désainer & arsiték resep kana foamed PVC. Atas kaunggulan PVC foamboards ieu ngagaduhan seueur aplikasi desain interior sapertos lomari dapur, meja sakola, counter counter, panel showroom, panel témbok, konter penerimaan, headhead, ubin langit-langit, kamar mandi, bilik, sareng aplikasi anu ayeuna nuju ditepung. PVC Stabilizers salaku bahan baku sareng solusi. Papan busa PVC tiasa dirobih sareng berkelanjutan, anu ngagaduhan hartos alit tapi penting pisan pikeun mayungan lingkungan global sareng sumber daya ékologis alami.