AIMSTA-5096

  • High quality PVC Stabilizers for rail fence PVC shutters Garden fencing Picket fence horse rail fence

    Stabilizer PVC kualitas luhur pikeun pager rel PVC jepret Taman Anggar Pager Pager Kuda Rail Pager

    Anggar PVC mangrupikeun pilihan anu pikaresepeun sareng fungsional pikeun paddock, tegalan stabil atanapi berkuda. Pager rel vinil, sering disebut pager rel pamisah, mangrupikeun solusi pager ékonomi anu saé pikeun sadaya jinis proyék. Dibandingkeun sareng sistem Pb tradisional. Aimsea nawiskeun rangkeian éksténsif pikeun sagala jinis pager. Aimsea CaZn stabilizers gaduh ingetan warna anu langkung saé, kakuatan pangaruh atanapi stabilitas dimensi pikeun ngahasilkeun pagar PVC. Komo nalika kakeunaan parobihan suhu anu kuat, atanapi dina cuaca anu baseuh atanapi garing sareng siklus radiasi surya pager PVC janten stabil kalayan cara ieu tiasa ngajaga sipat mékanisna.