AIMSTA-5094

  • PVC Calcium Zinc Stabilizer for extrusion plastic PVC profile window door roofing

    PVC Calcium Séng Stabilizer pikeun palastik extrusion palastik panto profil panto atap

    PVC Stabilizer / heat stabilizers mangrupikeun salah sahiji solusi anu paling saé pikeun jandéla PVC modérn sareng fungsional, panto, panto teras, panto ngageser, jandéla toko, pager lawang sareng tembok partisi dumasar kana sistem propil. Warna awal sareng tahan cuaca tina profil jandela bodas mangrupikeun syarat konci pikeun profil, nepi ka tujuan ieu, kami parantos ngembangkeun stabilisator hiji-pak anu sipatna statis sareng dinamis anu hadé, sareng ngagaduhan syarat pikeun tahan UV. Dibandingkeun sareng sistem Pb tradisional, penstabil CaZn gaduh ingetan warna anu sami atanapi hadé, kakuatan pangaruh atanapi stabilitas dimensi, bahkan nalika kakeunaan parobihan suhu anu kuat, atanapi dina cuaca anu baseuh sareng garing sareng siklus radiasi surya profil jandela PVC stabil dina cara kieu tiasa ngajaga sipat mékanis.