AIMSTA-5092

  • Best PVC stabilizer for thermal insulation Colored window frame profile door corners co-extrusion color

    Pangajeg PVC pangsaéna pikeun insulasi termal Berwarna jandela pigura profil panto juru warna ko-ékstrusi

    Vinyl fléksibel mangrupikeun insulator termal anu kuat pisan nalika dianggo salaku partisi atanapi panto. Éta tiasa ngahasilkeun hémat énergi termal tinggi di gedong anjeun, gudang atanapi bengkel. Gampang dianggo sareng dipasang, partisi vinil bakal ngeureunkeun bursa panas, sahingga ngahémat biaya sareng ningkatkeun kanyamanan tanaga. Panstabil Kalsium Séng kami bakal nampi sadayana sarat insulasi termal ieu anu henteu-toksik sareng ramah lingkungan. Pangajeg ngagaduhan stabilitas cuaca anu saé, ngawarnaan awal anu saé, plat handap, kisaran pengolahan anu lega.