AIMSTA-508

  • Heat Stabilizer for PVC and UPVC fittings drainage pipe water supply pipe PVC tube

    Panas Stabilizer pikeun pipa PVC sareng UPVC solokan pipa cai saluran pipa pipa pipa PVC

    Kalsium Séng panas Stabilizer mangrupikeun sipat unik tina pipa sareng perlengkapan pvc. Éta tiasa ditingkatkeun ku ditambihan bahan tambahan khusus, pikeun nyiptakeun bahan-bahan anu kuat nanging sapertos pipa sapertos modifikasi PVC, solokan multilayer sareng pipa drainase anu tahan, sareng tahan cuaca, di luhur pipa saluran pembuangan. Bahan aditif ieu, ogé stabilisér panas sareng pelumas anu ékstrusi tina pipa, ditambihan kana bahan baku PVC dina campuran gancang-gancang khusus kanggo ngahasilkeun campuran garing anu dirumuskeun khusus pikeun prosés ékstrusi pipa. CaZn Stabilizers ogé méréskeun masalah low plate, kinerja olahan anu hadé sareng kinerja biaya anu saé.