AIMSTA-506

  • PVC Stabilizers for casing & plumbing electrical conduit underground threaded pipe

    PVC Stabilizers pikeun casing & plumbing saluran listrik pipa benang bawah tanah

    Pangajeg pvc ngahasilkeun pipa benang pvc anu seueur dianggo dina konstruksi sipil, sistem pasokan cai jero rohangan industri, sistem pipa pasokan cai pakotaan, akuakultur laut, daérah padumukan, daérah pepelakan sistem pasokan cai anu dikubur, tutuwuhan panguburan cai, kebon, irigasi, rékayasa pangeboran sareng séktor batur. Pamakéan global sabab ciri anu nguntungkeun, kalebet kakuatan sareng daya tahan, gampang dipasang sareng dirawat, tahan korosi, mobilitas rendah, sipat mékanis anu saé, didaur ulang, perméabilitas anu lemah pisan, sareng daya tahan kimia anu luhur sareng biaya anu hadé.