AIMSTA-503

  • Calcium Zinc PVC heat stabilizer for extruded pipes conduits pipes & PVC piping system

    Kalsium Séng pérpér panas pompa panas pikeun extruded pipa conduits pipa & sistem pipa PVC

    Pipa extruded PVC sareng bagian suntikan peryogi produk kalayan kinerja téknis anu hadé, sarat ékonomi sareng ékologis anu paling ketat. Sistem pipa PVC kalebet rupa-rupa ukuran, bentuk sareng warna, sareng aditif khusus sareng téknik manufaktur tiasa kéngingkeun produk anu pangsaéna. Lumaku pikeun rupa-rupa sistem pipa PVC: pipa suplai cai, aditif pipa limbah sacara efektif tiasa ngadamel pipa sareng perlengkapan kualitas luhur, sareng masihan ciri khusus pikeun produk beres sapertos stabilitas mékanik anu tinggi sareng umur panjang. Pipa sareng pipa PVC mangrupikeun prasarana dunya modéren. Pamakéan global sabab ciri anu nguntungkeun, kalebet kakuatan sareng daya tahan, gampang dipasang sareng dirawat, tahan korosi, didaur ulang, perméabilitas anu lemah pisan, sareng daya tahan kimia anu luhur sareng biaya anu saé.