AIMSTA-501

  • PVC Stabilizer for Irrigation pipe water supply pipe PVC UPVC Plastic Pipe Drainage Pipe

    PVC Stabilizer pikeun pipa Irigasi pipa suplai cai pipa pipa plastik UPVC Plastik Pipa Saluran

    Kalsium Séng PVC Stabilizer kami nawiskeun pipa extruded PVC sareng bagian suntikan peryogi produk kalayan performa téknis anu hadé, sarat ékonomi sareng ékologis anu paling ketat. Sistem pipa PVC kalebet rupa-rupa ukuran, bentuk sareng warna, sareng aditif khusus sareng téknik manufaktur tiasa kéngingkeun produk anu pangsaéna. Lumaku pikeun rupa-rupa sistem pipa PVC: pipa suplai cai, pipa saluran pembuangan, pipa irigasi, saluran saluran sareng saluran kabel aditif sacara épéktip tiasa ngadamel pipa sareng perlengkapan kualitas luhur, sareng masihan ciri khusus pikeun produk réngsé. Pangajeg ngagaduhan stabilitas panas anu hadé, fluiditas anu saé, pelat handap sareng permukaan anu saé.