AIMSTA-2618

  • Eco-friendly stabilizer for Flooring Vinyl PVC ceilings LVT tile sheets and walls

    Stabiliser ramah lingkungan pikeun Flooring Vinyl PVC langit-langit LVT kotak témbok sareng témbok

    Widang aplikasi pikeun Lantai PVC, témbok, ubin LVT, langit-langit, batesan tepi ka hareup digedékeun ku padamelna sanés ngan ukur kompak tapi ogé struktur anu dibuakeun kalayan sababaraha kapadetan busa sapertos lambaran foamed, cadar foamed gratis, lambar ko-extruded jsb lantai PVC. gaduh panyalindungan lingkungan, instalasi saderhana, Kinerja kabersihan, stabilitas dimensi, tahan noda, résistansi pakean super, émisi rendah sareng bau handap. Salaku tambahan, garis warna réalistis sareng éndah, kelirna beunghar sareng anca, sareng teu aya bedana warna, tahan cahaya, teu aya radiasi, panggunaan jangka panjang henteu luntur, léngkah-léngkah ngolah anu béda sareng ningkatkeun citak, kinerja laminasi sareng didaur ulang .