Tentang Kami

CERITA urang

Aimsea Didirikeun taun 1997 kalayan modal anu kadaptar 20 juta yuan. Éta perusahaan berteknologi tinggi nasional khusus dina integrasi panilitian, produksi sareng penjualan penstabil PVC ramah lingkungan anu henteu beracun. Stabiliser seueur dianggo dina produk PVC, sapertos kawat sareng kabel, alat médis cocooan, produk transparan, produk kalénder, fittings pipa, cadar hiasan, sapatu berbusa, profil panto sareng jandéla, sareng sajabana. Produk utami non-toksik sareng lingkungan penstabil kalsium-seng seng PVC ramah. Éta ngagaduhan 13 patén penemuan sareng langkung ti 30 aplikasi patén. Éta aya dina tingkatan internasional téknologi sipat intelektual nyalira. Dilengkepan ku panilitian ilmiah sareng tim téknis, R&D internasional sareng pusat produksi, kalayan inovasi mandiri sareng daya saing, jalur produksi sapinuhna otomatis, kapasitas produksi taunan 40,000 ton, industri penjualan kualitas luhur, parantos ngalayanan langkung ti 500 palanggan solusi solusi plastik ramah lingkungan anu komprehensif .

Perusahaan parantos ngenalkeun pinuh jalur produksi sareng sistem manajemen ERP, sistem manajemen kualitas ISO9001-2015, sareng ngagaduhan langkung ti 50 laboratorium pangwangunan anu canggih sareng pusat uji coba pikeun spéktrométer, rheometers, instrumen penuaan ultraviolet QUV, jst. Mérek "AIMSEA 志 海" dilélérkeun mérek dagang terkenal ti Propinsi Guangdong. Produk perusahaan meunang "2009 Produk Provinsi Guangdong Key Anyar" sareng "2010 Panéléktian Guangdong Independent Research and Development New Product Awards". Ti saprak 2011, perusahaan parantos kéngingkeun kualifikasi perusahaan bertéknologi tinggi nasional salami tilu taun berturut sareng dianugerahi judul "Perusahaan Kiridit Evaluasi AAA Perusahaan" sareng "2014 Guangdong Perusahaan Kredit Alus". Perusahaan ngalaksanakeun pembaharuan saham di 2015 sareng suksés didaptarkeun di "Pusat Perdagangan Ekuitas Nasional UKM" dina Maret 2017, kode saham 870684.

Saatos sababaraha taun kerja keras, mérek "AIMSEA" parantos diaku pisan ku pasar sareng industri luar negeri sareng asing. Produk AIMSEA parantos ngaluluskeun EU ROHS, ngahontal sertifikasi sareng nyayogikeun laporan kaamanan MSDS. Palanggan utama konsentrasi dina pabrik PVC unggulan di dunya. Toko penjualan anu sampurna ngaliput langkung ti 20 propinsi di Cina, sareng diekspor ka ampir 20 nagara sareng daérah sapertos Éropa, Amérika Kidul, Wétan Tengah, Jepang, Asia Tenggara, sareng sajabana éta mangrupikeun tempat anu saé di industri anu sami di nagara éta sareng parantos janten mérek terkenal di industri sareng pamimpin dina stabilisator PVC anu henteu toksik sareng ramah lingkungan.

TIM KAMI

Profésor kami. Yifeng Andrew Yan, Insinyur Seinor PVC langkung ti 35 taun, ngadidik kimia sareng matéri ti saprak 1982;

Fokus dina daérah penstabil lingkungan PVC sareng bahan dirobah PVC.

Parantos nimukeun langkung ti 30 patén, 13 patén-patén parantos didaptarkeun suksés di Cina.

Parantos meunang NO 1. Hadiah Teknologi Provinsi Hunan di 1989 "Proyék Modifikasi Plastik PVC / ABS", dina 1991 "Pelumas Tinggi Bahan Polyformalehida".

Panulis buku 《Téknologi Penstabil Plastik sareng Aplikasi》 buku.

Parantos ngabantosan langkung seueur 500 proyék palanggan, bakti karirna dina Aditif Lingkungan saalam Dunya.

Departemen R&D urang, ngagaduhan 25 insinyur profecssional sareng spesialis téknis di sagala rupa daérah. 22 taun pangalaman dina panilitian sareng jasa téknis pikeun aditif PVC. Departemén pamasaran kami, gaduh mangtaun-taun pangalaman praktis, pangalaman kerjasama suksés kalayan perusahaan domestik sareng luar negeri, tim Aimsea nangtung dina pamikiran konsumén, mimitian ti haté kami, solusi anu disesuaikan, rumus dioptimalkeun, kualitas stabil sareng neraskeun jasa téknis pikeun palanggan nyiptakeun nilai langkung, teras netepkeun win-win kaayaan jangka panjang, sabab kami panyadia solusi PVC.

Hormat