TENTANG KAMI

Terobosan

  • /about-us/
  • /about-us/

yilong

BUBUKA

Aimsea Didirikeun taun 1997 kalayan modal anu kadaptar 20 juta yuan. Éta perusahaan berteknologi tinggi nasional khusus dina integrasi panilitian, produksi sareng penjualan penstabil PVC ramah lingkungan anu henteu beracun. Stabiliser seueur dianggo dina produk PVC, sapertos kawat sareng kabel, alat médis cocooan, produk transparan, produk kalénder, fittings pipa, cadar hiasan, sapatu berbusa, profil panto sareng jandéla, sareng sajabana. Produk utami non-toksik sareng lingkungan penstabil kalsium-seng seng PVC ramah. Éta ngagaduhan 13 patén penemuan sareng langkung ti 30 aplikasi patén. Éta aya dina tingkatan internasional téknologi sipat intelektual nyalira. Dilengkepan ku panilitian ilmiah sareng tim téknis, R&D internasional sareng pusat produksi, kalayan inovasi mandiri sareng daya saing, jalur produksi sapinuhna otomatis, kapasitas produksi taunan 40,000 ton, industri penjualan kualitas luhur, parantos ngalayanan langkung ti 500 palanggan solusi solusi plastik ramah lingkungan anu komprehensif .

  • -
    Didirikeun taun 1997
  • -
    23 taun pangalaman
  • -+
    Langkung ti 30 aplikasi patén
  • -$
    Ibukota 20 juta yuan

produk

Inovasi

  • PVC stabilizer raw material for spray garden hose soft pipe PVC plastic pipes

    PVC stabilizer mat baku ...

    Pedaran Produk Plastikisasi anu dilebetkeun kana matrix PVC ningkatkeun kalenturanana kana ampir unggal tingkat anu dipikahoyong sareng sacara éksténsif manjangan ruang lingkup aplikasi pikeun pvastik palastik. Utamana dianggo pikeun tabung (tuangeun, médis), Selang (tekanan, kebon, pompa), gasket, panto ayun sareng kétang. The Stabilizers gaduh stabilitas panas tinggi, bau kirang, kualitas hawa jero rohangan anu saé, kasaluyuan anu saé sareng palastik. Kaunggulan Patepung standar médis nasional GB15593-1995; Lulus ...

  • Toxic free stabilizers for clear PVC sheets screen printing soft PVC packing

    Penstabil gratis beracun ...

    Pedaran Produk Di sagigireun pilem kaku PVC, ogé aya verity ageung tina aplikasi pikeun pilem PVC fléksibel dumasar CaZn Stabilizer. Pasar didominasi ku pilem-pilem palastik, sanaos pilem pilem fléksibel anu teu nganggo plastik langkung asup kana pasaran. Pilem fléksibel ieu seueur dianggo dina pilem laminasi, pilem pembungkus jandela, pilem perekat diri, pilem iklan, ngaleutikan pilem, pilem bungkus mobil, pilem cetak, pilem tanda lalu lintas, pilem alat kaulinan, pilem médis, lawon méja ...

  • AIMSTA-6891

    AIMSTA-6891

    Pedaran Produk Salami mangtaun-taun, produk transparan PVC parantos dibagi kana kaku sareng fleksibel, anu parantos dianggo dina aplikasi anu sanés. Numutkeun diskusi ayeuna ngeunaan panangtayungan lingkungan sareng kelestarian, bagéan pasar ka hareup bakal nyanghareupan tantangan konci. Produk anu ngandung timah, alternatif pikeun solusi gratis tina timah bakal janten langkung kritis. Dina hubungan ieu, perlu diperhatoskeun kana peraturan hukum anu béda-béda, sapertos farmakopoeia, pangan conta ...

  • One pack heat Stabilizers for plastic sheets rigid roll & wrapping film PVC mats

    Hiji bungkus panas Stabiliz ...

    Pedaran Produk Pilem kaku PVC utamina dianggo pikeun ngarangkep produk farmasi anu cocog pikeun pengepakan tablet, kapsul, suntikan, jarum suntik sareng seueur asesoris médis sanés. Sareng ogé, dianggo pikeun cocooan, gadget, cicing, kosmétik, alat, barang tuangeun, hiasan, bahan konstruksi sareng sababaraha industri pikeun tujuan pengepakan. Pilem ieu utamina ngahasilkeun ti Ca / Zn PVC Stabilizers sabab ngagaduhan awét, kakuatan tarik tinggi, buktina Uap, résistansi cimata, henteu ...

BERITA

Jasa Kahiji

  • Stabilizer Non-Racun PVC

    Pangajeg non-toksik PVC mangrupikeun épisiensi tinggi panganyarna, stabilisasi transparan non-toksik basis séng beracun anu didamel ku ilmiah sanyawa séng séng sanés toksik sareng sinergis khusus. Panstabil panas jangka panjang ofPVC penstabil non-toksik gaduh kinerja anu saé, sareng kombina ...

  • Kauntungannana Ca Zn Stabilizer

    Ayeuna, patanasan panas PVC utamina kalebet uyah timbel, kalsium komposit sareng seng, timah organik, antimon organik, stabilisator panas bantu organik sareng sanyawa bumi langka. Kaluaran anu panggedéna nyaéta pupuk uyah timah tradisional sareng penstabil komposit Ca Zn. Ca Zn stabilizer héjo ...